Cautare

13278 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de 05 09 009" (3.94 secunde)
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune din 29 octombrie 2007 in circulatie, in scop numismatic, 250 de monede din aur dedicate aniversarii a 90 de ani de la victoriile Armatei romane de la Marasti, Marasesti si Oituz.
Deficitul comercial pe anul trecut, care s-a adancit la valoarea de 44,4% comparativ cu 2006, s-ar putea majora anul acesta si din cauza ca productia romaneasca de textile, care se indreapta preponderent spre export, ar putea scadea cu 15%.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a atentionat ieri proprietarii de masini non-Euro ca este foarte posibil sa fie obligati sa renunte la autoturisme de la 1 ianuarie 2011, daca Uniunea Europeana va aproba directiva privind scoaterea din circulatie a acestui tip de autovehicule.„Este foarte probabil ca la nivelul Uniunii Europene - si este o atentionare pe care o fac tuturor detinatorilor de masini poluante non-Euro - de la 1 ianuarie 2011 sa fie adoptata o directiva pentru scoaterea acestor masini din circulatie“, a spus Tariceanu.
pentru a stabili masurile care trebuie luate pentru a contracara efectele negative ale trepidatiilor produse de trenurile care tranziteaza orasul Navodari.
Elvetia va decide anul viitor daca va deschide piata fortei de munca pentru cetatenii romani si bulgari, libera circulatie primind deja acceptul Guvernului si Parlamentului elvetian, a declarat, ieri, ministrul elvetian al Economiei, Doris Leuthard.
Guvernul a alocat fonduri importante pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere si aeroportuare si nu a renuntat la astfel de proiecte, spre deosebire de perioada in care fosti ministri ai Transporturilor sustineau ca Romania nu are nevoie de autostrazi, a afirmat premierul Calin Popescu Tariceanu.
Numarul inmatricularilor de autoturisme second-hand de import a crescut cu 104,8% in primele zece luni, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 205.086 unitati, iar inregistrarile de masini noi au scazut cu 2,4%, pentru aceleasi perioade de raportare, la 252.935 automobile.
Banca Nationala a Romaniei pune in circulatie, incepand cu 1 decembrie 2008, o noua bancnota cu valoarea nominala de 10 lei, reproiectata.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, de la 1 decembrie, o noua bancnota cu valoarea nominala de 10 lei, care pastreaza caracteristicile grafice ale cupiurilor aflate in circulatie, dar este reproiectata din punctul de vedere al elementelor de siguranta.
Proiectantii semaforizarilor de pe Rocada Craiovei ne-au luminat cu o gluma: giratoriul de la Consul trebuia musai semaforizat, fiindca este o mare piata urbana.
In primele 9 luni ale anului 2009, trenurile romanesti au avut intirzieri de 3 ani, potrivit statisticilor CFR. Cauzele nerespectarii orarului oficial sunt multiple, fata de sanctiuni, a caror situatie este ambigua, iar cei care au de suferit sunt calatorii.
Soferii din Bucuresti se situeaza pe locul 9 in topul mondial in privinta agresivitatii la volan si a incalcarii regulilor de circulatie, conform Opentravel.com.
Fara niscaiva vraji facute de Ministerul Transporturilor, Autostrada Soarelui nu va fi gata in 2011, dupa cum spune ministrul de resort, Anca Boagiu ("Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada").
De miercuri, 23 martie, se va inchide circulatia la kilometrul 0 al Craiovei, timp de 14 luni, cat vor dura lucrarile la pasajul peste Valea Vlaicii.
Tramvaiele liniei 34 circula de duminica pe Pasajul Basarab Tramvaiele liniei 34 circula pe Pasajul Basarab incepand de duminica, odata cu deschiderea traficului rutier pe pod, a anuntat Regia Autonoma de Transport Bucuresti.
Pasajul subteran de la Piata Sudului a primit aviz de la Uniunea Europeana. VEZI PROIECTUL Pasajul subteran de la Piata Sudului are primul aviz favorabil din partea Uniunii Europene. Studiul de fezabilitate al investitiei a fost avizat de autoritatile europene, urmand ca municipalitatea sa trimita si proiectul tehnic.
In final, pretul pe kilometru a ajuns mai mic decat la Pasajul Basarab: ... Este pe scurt ultima varianta de lucru a autostrazii suspendate sau a inelului median de circulatie al Capitalei, obtinuta de B365.ro.
Soferii bucuresteni pot circula pe inca 600 de metri din Bulevardul Uranus. Primarul general, Sorin Oprescu, sustine ca prima etapa a lucrarii, cuprinsa intre Piata Victoriei si strada Vasile Parvan va fi terminata in totalitate in luna martie a anului viitor.
Cum arata pe hartie Capitala in 2035.
Primaria din Ramnicu Valcea a anuntat ca, la sfarsitul saptamanii vitoare, pe strada Buda se va asfalta si ultima portiune ramasa neamenajata din aceasta artera de circulatie.
google-analytics.com